WEETJES OVER ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN

Aluminium heeft veel pluspunten. Het is duurzaam, oneindig recyclebaar, zeer sterk, divers in design en afwerking, inbraakwerend, gemakkelijk te onderhouden en zeer deugdelijk. Omdat aluminium niet scheurt, bladdert of schilfert, hoef je de lijsten niet te schilderen. Dit is een groot voordeel van aluminium; het vereist weinig onderhoud.

HOE GROOT KAN MIJN ALUMINIUM SCHUIFRAAM ZIJN?

Aluminium schuiframen halen het daglicht en de frisse lucht naar binnen en zorgen voor een mooi uitzicht naar buiten. De schuiframen en bijbehorende raamprofielen zijn in verschillende groottes beschikbaar. De schuivende delen mogen tot wel 3,5 x 3,5 meter groot zijn voor wie het maximum opzoekt. Binnen en buiten zijn zo maximaal verbonden. 

ENKEL, DUBBEL OF TRIPLE GLAS VOOR ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN?

Glas is onmisbaar in onze woningen. We hebben het nodig voor daglicht en voor uitzicht. Helaas is het glas dat gemonteerd is in ramen en deuren vaak ook het grootste warmtelek in een woning. Dat kost niet onnodig energie, maar veroorzaakt ook comfortklachten. 

Mooi afgewerkte en strakke wanden en plafond.

Overkappingen zijn er in diverse soorten en materialen. Graag helpen we u bij de keuze en plaatsen deze uiteraard voor u.

Een nieuwe keuken plaatsen of een bestaande keuken renoveren.

Complete renovatie van een woonhuis, gerealiseerd met ons team.

Renovatie van keuken, badkamer, toilet of zelfs een heel woonhuis.

Michele Varagone
Daalderdijk 39
3650 Stokkem

KVK 0788.402.736
BTW BE0788.402.736
IBAN BE57737061623335